Kinderdagverblijf Het Hummelhof

Het kinderdagverblijf Het Hummelhof is erkend door Kind en Gezin en is gevestigd:

Rummenweg 2/1
3800 St-Truiden
011/74 63 96
0491/15 30 21

Het Hummelhof is kleinschalig met 28  vergunde plaatsen waarvan 14 gesubsideerd. Ouders betalen naargelang hun inkomen. De overige 14 plaatsen zijn niet gesubsidieerd. Ouders betalen een vaste prijs.  Deze 14 plaatsen kaderen in een experiment 'IKT-mix' van de Vlaamse regering, gecoördineerd door Kind en Gezin dat loopt van 1 april 2017  tot 1 april 2018. De kinderen kunnen uiteraard na deze datrum ook blijven tot ze naar school gaan. 

Het Hummelhof is gelegen in het Huis van het Kind (in de oude verpleegsterschool van St-Struiden)  waar ook nog andere diensten gevestigd zijn zoals Tutti Frutti, de Opvoedingswinkel, Kind en Taal, Inzetje, .....

De leefgroepen zijn huiselijk ingericht. Het kinderdagverblijf grenst aan een mooi park waar fijn kan gespeeld en gewandeld worden. Geborgenheid, spelenlerenspelen en respect zijn de belangrijkste kernwaarden in de omgang met kinderen en ouders. 

Doorheen de website kan er via foto's en teksten kennisgemaakt worden met de werking van het kinderdagverblijf en een glimp van de sfeer opgesnoven worden. 

Bij vragen aarzel niet om contact op te nemen.