Opvangvraag

Om de aanpassing van het kind in de opvang zo vlot mogelijk te laten verlopen, wordt er gevraagd dat je een afspraak maakt met de coördinator voor een rondleiding en de nodige uitleg. Zo kunnen kinderen kennismaken met de opvang, de begeleiding en de andere kinderen. Je kind kan pas deelnemen aan de opvang als de inschrijvingsprocedure is doorlopen. D.w.z. een dossier aanmaken, het huishoudelijk reglement overlopen en ondertekenen en alle documenten overhandigen. Er wordt geen waarborg gevraagd voor de toekomstige opvang. Om de inschrijving vlot te laten verlopen kan je jezelf en je kinderen reeds online registreren via de website http://registratiebijenkorf.hummeltjes.be. Hou de rijksregisternummers van beide ouders en kind(eren) bij de hand. 

Als ouders hun kind de eerste keer inschrijven (dossier opstellen) ontvangen ze een gebruikersnaam en wachtwoord. Met deze gegevens kan de ouder het kind online inschrijven via de website https://hummeltjes.i-active.be

Inschrijven kan vanaf de 1ste van de maand voorafgaand de maand waarvoor ingeschreven wordt. Annuleren kan tot 2 werkdagen vóór de gereserveerde dag. 

Meer info i.v.m. de inschrijvingen kan je hier terugvinden.